sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Viikko 13

Ei taaskaan mennyt ihan niinkuin Strömsössä mutta esim. töitten määrän huomioonottaen ihan kelpo treeniviikko. Mukaan mahtui myös sosiaalista elämää ja kulttuuririentoja.


Ma: aamu-uinti 1700m / 0:43 (400 m tavallista, 5 x 200 m lättäreillä ja pullarilla, 300 m tavallista). Illalla 3,5 tunnin junamatka Jyväskylään (juna vain 25 min myöhässä) eli eipä joutanut ohjelman mukaisesti polkemaan.


Ti aamulla 0:37 VK-lenkki Jyväskylän rantamaisemissa mukavassa auringonpaisteessa ennen Firstbeat Technologiesin järjestämää Arjen valinnat pysyväksi elämäntavaksi -seminaaria. Oli valtavan mielenkiintoiset caset puhujilla esitettävänä, materiaalit löytyy täältä. Lisäksi tapasi useammankin vanhan tutun. Illalla kollegan kyydillä kotiin ja sen jälkeen pikainen 1000 m uinti vaihteeksi sisätiloissa Mäkelänrinteessä, kun ei ehtinyt stadikalle. 1500 piti mennä mutta pamahti päälle semmonen päänsärky että kuuppa meinasi räjähtää ja piti jättää vähän niinkuin leikki kesken. Joku jumi vissiin niskassa, mutta häipyi venyttelyillä. (Jälkeenpäin selvisi, että Mäkelänrinteessä oli ollut joku maalaushomma, minkä käryistä ainakin kilpauimarit olivat kärsineet. Liekö ollut sama syynä mun päänsärkyyn, koska hävisi aamuun mennessä, mitä niskajumin kyseessä ollessa ei yleensä tapahdu.)


Keskiviikosta tuli huilipäivä: kun ensin istuu päivän koulutuksessa observoimassa ja sen päälle tekee normihommat niin loppuu päivästä tunnit kesken. Saunaan sentään illalla ehti rentoutumaan.


Torstaina aamulla VK-lenkki 0:30. Illalla uintia 1500 m / 0:35 (300 m tavallista, 3 x 200 m lättäreillä ja pullarilla, 2 x 200 m lättäreillä, 200 m tavallista).


Perjantaina maasturilla huristelua 36,6 km / 1:46.


Lauantaina aamusta ensin keskuspuistoon jolkottelemaan PK-tahtiin tunti ja 8,5 km ja siihen perään uintia stadikalla 2000m / 0:50 (500 m lättäreillä ja pullarilla, 1000 m tavallista, 500 m lättäreillä ja pullarilla). Kovin oli rauhallista kun lämpötila oli hiukan kymmenen päälle ja melkonen tuuli.


Sunnuntaina oli suunnitelmissa pitkä maantielenkki mutta seuralle kävi vanhanaikaisesti (kuin miltei myös itsellekin) lauantain iltariennoissa, joten päivästä tuli palauttava. Viileähkö sää ja silloin tällöin ripsauttelevat pilvetkään eivät varsinaisesti houkutelleet on tien päälle. Liikunta-aktiviteettina oli näinollen reipas tunnin sauvakävely ja sepä virkistikin mukavasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti