torstai 9. kesäkuuta 2011

Viidenneksi viimeinen

Vähiin käy tämä treenikausi ja kisa senkun lähenee.


Ma aamulla uintia 1800 m / 0:45, taisi mennä niin että 300 tavallista, 5 x 200 lättäreillä ja pullarila ja 500 tavallista, jos en ihan väärin muista. Pitäisi laittaa aina heti ylös mutta kun aina ei jouda. Illalla shoppailuretki maantiepelillä Variston Bikeplanetiin (matkaan lähti satula + hihat), paluu Bembölen ja Leppävaaran kaupunkipujotteluradan kautta takaisin Pasilaan. Matkaa 46,2 km ja aikaa meni 2:29.


Tiistaina illalla kokeilin juoksuvetoja kaavalla 1 min kävellen, 1 min PK-tahtiin juosten ja 4 min VK:n ylärajoilla ja jopa hiukan yli. Tämä toistettuna 4 kertaa plus lämmittelyt ja palauttelut vei yhteensä n. 40 min. Aika jees treeni. Jos vaikka tämmöisillä saisi vauhtia kasvatettua.


Keskiviikkona aamulla uintia 1000 m / 0:25, 500 m lättäreillä ja pullarilla ja 5 x 100 m lättäreillä, vähän reippaampaan tahtiin. Illalla menikin töissä sitten sen verran myöhään, että treeni vaihtui pikaiseen puistossa piipahdukseen ja saunavuoroon. Lepo teki kyllä hyvää.


Torstai oli mallia hela, joten vapaapäivä ja aikaa pitkälle polkasulle. Sain oivallisen opastuksen uusiin maisemiin eli Vantaalta käsin lenkki Tuusulanjärven ympäri. 61 km taittui ajassa 2:30, mikä suht kelpo aika ottaen huomioon reitin varrella olevat tietyömaat ja taajamat. PK-lenkki oli mielessä mutta eihän sitä siellä alueella malttanut pysyä. VK-vauhti tuntui sujuvan melko kivuttomasti, liekö syynä edellisen illan huili.

Pe aamulla uintia 2000 m / 0:53. Illalla alakropan hieronta. Alaselkä oli aavistuksen jumissa mutta mitään isompaa korjattavaa ei onneksi ollut.

Lauantaina aamusta tunnin PK-juoksulenkki / 8,9 km ja päälle kilometri rennosti altaassa (0:21). Juoksulenkillä keskuspuistossa sai havaita että muutkin tri-koululaiset ovat samoissa puuhissa.

Sunnuntaina fillarilla ns. speed/quality -treeni eli ensin alle lämmittelypolkasut ja sitten 5 x 2,5 min lujaa + 3,5 min palautellen -yhdistelmiä. Jäähdyttelynä rauhallinen polkasu kotiin. Matkalla tuli törmättyä (ei sentään kirjaimellisesti) taas yhteen tri-koululaiseen eli ahkerasti kaikki ovat tekemässä kotiläksyjä.

Hiukan oli taas sovellettu viikko mutta noin pääpiirteissään ruodussa ollaan edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti