tiistai 12. heinäkuuta 2011

Viikko 27: uuteen nousuun

Jihuu, nyt alkoi 4 viikon loma! Joten on joutavaa aikaa myös treenailla seuraaviin kisoihin eli ei kait sitä nyt tähän voi jättää tältä kesältä kun kerran hyvään alkuun on päässyt. Suunnitelmissa on pikamatka Hämeenlinnassa 30.7. ja perusmatka Kuopiossa 6.8. Reenaamaan siis.


Maanantaina päivällä rauhallista uintia 1600 m / 0:39: 400 m lättäreillä ja pullarilla 2 x 500 m vaparia, 100 m lättäreillä ja pullarilla.


Tiistai aamupäivällä VK- juoksu lämmittelyksi salille mennessä, 5,7 km / 0:36. Salilla 2 kierrosta toiminnallista voimatreeniä, 0:40. Edellisestä visiitistä onkin aikaa...paljon.


Keskiviikko meni levon merkeissä. Torstaina tuli ajeltua päivällä hyöty- ja illalla huviajelua maasturilla ympäriämpäri kaupunkia, matkaa kertyi yhteensä n. 45 km, aikaa meni about 2:20.


Perjantaina tuli tehtyä kunnon yhdistelmätreeni:
- fillarilla Kaitalammelle, 24,3 km / 1:09
- Kaitalammella pulikointia kolme varttia, matka oli jotain 1,5 ja 2 kilometrin välillä
- Kaitalammelta polkaisu kotiin Oittaan (ja Velskolan mäkien) kautta kotiin, 32,9 km / 1:33
- Kotiin päästyä vielä 0:16 juoksua ja 4 min palauttavaa kävelyä hyydykejaloilla. 
Treeniseura oli sen verran kovakuntoisempaa että uintia lukuunottamatta oli selkeästi VK-treeni. Saattaa olla että elimistö ei myöskään ihan täysin ollut vielä palautunut lauantain koitoksesta ja koska kelikin oli melkoisen raskas niin tiesi taas tehneensä.


Viikonloppu menikin sitten lepäillessä ja sukukoidessa Lounais-Suomessa eli mukavissa lomahommissa. Sunnuntaina piti toki jännittää miten Pekalla menee Rothissa ja hyvinhän se oli mennyt, isosti onnea vielä uudelle teräsmiehelle, mahtava suoritus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti