maanantai 1. elokuuta 2011

2. lomaviikon lompsimiset

Maanantaina päivällä ukkosta edeltävässä kuumuudessa juoksua 12,3 km / 1:33 vanhoissa lapsuuden maisemissa Sauvossa. PK-treeniä piti lähteä tekemään, mutta vaikea oli pitää sykkeet alhalla. Pari mäkeä kävelin ylös mutta silti syke oli enimmäkseen himppasen VK:n puolella. Viimeiset pari kilometriä vasen nilkka vihoitteli jostain sieltä telaluun tietämiltä, mutta kipu hävisi heti lenkin jälkeen. Samoin vasemman isovarpaan juuren nivelrikkokohta sattui, mutta ei niin paljon että olisi juoksua estänyt.


Tiistaina illalla pikainen visiitti stadikalle: 500 m lättäreillä ja pullarilla + 5 x 100 m hiukan rivakampaan, aikaa meni 0:23.


Keskiviikkona maantiekiitäjällä uimaan Kaitalammelle, jossa meitä oli paitsi parit tri-koulun treenikaverit myös valkku-Ilkan mukanaan tuoma eurooppaministeri Stubb! Hyvin sopi porukkaan ja vaatimattomat fasiliteetit sopii treenaajalle kuin treenaajalle: uimakamat vaihdetaan puskassa ja muut rojut jätetään rannalle lojumaan. Toistaiseksihan Kaitalammella on sentään vielä laiturit, kohta kaupunki ne suuressa viisaudessaan purkaa pois. Fillarointia kertyi yhteensä 51,2 km ja uintia 1800 m.


Torstaina oli ohjelmassa aurinkoa, opiskelua ja yleistä kesästä nauttimista Pihlajasaaressa, maasturilla suhasin lauttarantaan ja takaisin, 16 km.


Perjantai meni jossain joutavissa lomahommissa mutta lauantaina juoksin salille (6 km / 0:36) vetäisemään toimintavoimatreenin. Illalla oli huiman hauskat 50 + 50 synttärit Salossa, joten sunnuntai menikin sitten toipumiseen.


Ei siis lähelläkään minkään järkevän suunnitelman tahi ohjelman mukainen treeniviikko mutta mitä parhain lomasellainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti