maanantai 25. huhtikuuta 2011

Ja taas vaan lepäillään

Mites tässä nyt taas oli muka lepoviikko? Kauhean nopeasti menee nämä 4 viikon syklit näköjään. Eli tällä viikolla on taas sitten vaan oltu recovery-moodissa tähän malliin:


Ma: aamu uinti 800 m / 0:21 (lämmittely 200 m, 5 x 100 m lättäreillä ja pullarilla 10 s palautuksilla, 100 m jäähdyttely), ilta maatsurilla kruisailua 21, 2 km / 1:26


Ti: aamu uinti 1000 m, ilta juoksu 0:20, ekaa kertaa uusilla hienoilla sitruunankeltasilla Asics DS Sky Speed tossuilla. On ne kyllä hyvät jalassa ja olis tehnyt mieli mennä pidempi lenkki!


Ke: iltapäivällä oli puoliliikunnallisia kouluhommia eli tutustumista paikallisen sydänyhdistyksen vesijumppaan ja kuntosaliryhmään. Menen näillä näkymillä tekemään soveltavan liikunnan harjoittelua & näytön samojen ryhmien kanssa kesätauon jälkeen. Mukavaa porukkaa. Illan fillarointi jäi väliin mutta teemassa tuli pysyttyä eli kävin tekemässä fillaritarvikehakintoja (juomapulloa, vararengasta yms.) ja pyykkäämässä maasturin huoltsikan itsepalveluhallissa, kun semmonen vihdoin ja viimein tosta Sörkasta löyty.


To: aamu uinti 1500 m, ilta juoksu 0:25.


Pe: tänään ois ohjelman mukaan ollut huilipäivä mutta vaihdoin hiukan järjestystä ja kävinkin lenkillä (0:40), jotta lauantaina voipi vetää lonkkaa. Lenkillä oli pakko PK-tahdin sekaan vetää yksi rivakampi veto (nelisen minuuttia) ja kokeilla miten ne tossut oikein rullaa ja voi maailma että tuntui hienolle viilettää lujaa! Nuo popot on kyllä tehty kulkemaan! 


Lauantai olikin sitten totaalinen elpymispäivä (eka ties kuinka pitkään aikaan), koska ennustajan lahjojeni mukaisesti hiukkasen pitemmäksi venähtänyt pitkänperjantain iltariento verotti voimia.


Sunnuntaina oli aika päästää Bianchi kesälaitumille ja tehtiin 53 km / 3:00 lenkki rauhalliseen about 18 km/h tahtiin. Paikoitellen pystyi päästelemään vauhdikkaastikin mutta kaiken maailman tietyömaat, seinään loppuvat fillaritiet yms. aiheuttivat hidasta haahuilua paikoitellen. Ja voi hyvänen aika sentään miten huonossa kunnossa pyörätiet on! Tappajasepeliä oli kiitettävän hyvin siivottu pois mutta routavauriot on hurjia, suorastaan hengenvaarallisia paikoitellen. Toivottavasti jostain löytyy määrärahoja, koska ei nuo kyntöpellon oloiset reitit paljon fillaroimaan houkuttele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti