sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Sovellettu viikko

Viidennellä treeniviikolla piti aikatauluhaasteitten takia hiukan soveltaa ohjelmaa, mutta about ruodussa on pysytty. Viikon programmi:


Ma: aamu uinti 1000 m, illalla työjuttuja -> pyöräily siirtyi tiistain settiin
Ti: aamu uinti 1000 m. Illalla triatlonkoulun treenit ja siellä 0:50 spinningiä + pari VK-kierrosta Töölönlahden ympäri, jälkimmäinen mentiin 0:02 pätkissä kaavalla 30 s kävelyä, 1 min rauhallista juoksua ja 30 s miltei täysillä. Kun keli oli mallia raikas räntäsade niin tehtiin sitten vielä puistossa vartin verran lihaskuntoliikkeitä, pääasiassa erilaisia kyykkysovelluksia, jotka herätti hilpeyttä ohikulkijoissa, varsinkin lapsissa jotka heti kopioi meidän tekemiset.
Ke: jalat oli tiistain setistä sen verran kipeät (liikkuminen lähes katkokävelyä) että skippasin ohjelmassa olleen 1:30 cyclingin. Pikkuhiljaa oppii kuuntelemaan kroppaansa ja tekemään sitä mikä on pitkällä tähtäimellä järkevää. Eikä kyllä oikein olisi kerennytkään polkemaan, koska ilta meni ei-ruumiinkulttuurin merkeissä Devin Townsendin ja projektinsa keikalla Kaapelilla. Parhautta!
To: aamu uinti 1250 m, ilta juoksu 0:20
Pe: aamulla huolto eli ykäkropan hieronta, aah!
La: juoksu 0:45 salille ja siellä rivakka toiminnallinen voimatreeni 0:50. Se oli vissiin ihan tehokas kun hiukan jopa tuntuu lihaksissa näin sunnuntai-iltana.
Su: 2:30 huristelua maasturilla kaupunkimaisemissa, matkaa about 30-35 km, tarkkaa tietoa ei ole kun puhelimesta hyytyi akku ja Sportstrackerin tallennus loppui Lauttasaaren rantapolkujen kohdalla. Keli (+4 ja tihkusade) oli muutoin varsin miellyttävä, mutta fiksu ihminen olisi varannut mukaan varahanskat, jotka olisi saanut kastuneitten tilalle siinä vaiheessa kun vesi tuli läpi ja näpit oli jäätymispisteessä. Elpyivät sitten kuitenkin kuumassa suihkussa.


Hieronnasta ja venyttelyistä huolimatta niskajumit ja päänsäryt on viikolla vaivanneet. Liekö syynä tuo ihmiskropalle täysin sopimaton istumatyö? Jonka sisältö tosin tällä viikolla on saanut monenmoista uutta potkua. Vielä kun sen pystyisi käytännössä hoitamaan muutoin kun pöydän vieressä konetta nakuttamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti