tiistai 8. maaliskuuta 2011

Aina on hyvä hetki ostaa lisää välineitä

Tänään oli triathlonkoulun tapaaminen ja teoriaosuuden aiheena kestävyysliikkujan ravinto, noin yleensä ja pitkiin harjoituksiin & kisaan valmistautuessa. Jälleen kerran tuli todettua, että kaikenmoinen kikkailu joutaa romukoppaan ja hyvällä perusravinnolla - pääasiassa vanhan kunnon lautasmallin mukaan - pärjää erittäin pitkälle. Ravintoaineet on pääasiassa parasta saada ruuasta, koska siinä ne ovat muodossa, jonka elimistö pystyy parhaiten hyödyntämään. Ja parasta kestävyysliikunnassa on tietty se, että syödä saa PALJON, koska kulutuskin on melkoista.


Lisäksi meillä oli vieraana Teemu Lemmettylä ScorpionStoresta esittelemässä märkäpukuja ja niin vaan tuli tilattua uusi Xterra Vortex 3 -mallinen erittäin sexy asuste. Siihen kun vielä yhdistää uimalakin ja lasit niin avot! Nyt vaan odottamaan vesistöjen sulamista, jotta pääsee sinne kirmaamaan Baywatch -henkisessä meiningissä.

2 kommenttia:

  1. Itse tulee ryöstöviljeltyä proteiinijauhetta (joko kaakaon seassa, tai sitten mehu-jogurtti-banaani-marja-smoothien lisäkkeenä) napakampien treenien jälkeen, antaa hieman pelivaraa varsinaisen ruokailun suhteen. Muuten samoilla linjoilla, kunnon ruokaa, hedelmiä ja marjoja. Pitkillä lenkeillä pysähdytään välillä paistamaan makkaraa ja syödään eväsleivät :-P

    VastaaPoista
  2. Mun tulee marjoja syötyä ihan liian vähän. Itse en ole saalistanut ja kaupastakaan ei tule ostettua. Pitää taas yrittää aktivoitua sen suhteen, ovat kuitenkin oivallista evästä.

    VastaaPoista