sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kolmas viikko toden sanoo

Meinaan sen että kylläpä tuntuu hyvälle tämä treenisysteemi! Fiilis koko kolmannen viikon on ollut uskomattoman energinen ja jopa aamutreenit on sujuneet kutakuinkin vaivattomasti. Ihmeitten ihme!

Syy moiseen huiman hyvän oloon lienee siinä, että tuossa huolellisessa ja hitaassa pohjien rakentamisessa on todella järkeä. Tavailin eräänä päivänä vähän tarkemmin noita Hazen Kentin ohjeita ja ekat 12 viikkoa painetaan kiltisti PK-tahtia, kaikki treenit, kaikissa lajeissa. Kuvittelin etukäteen että 9 treeniä viikossa, ou mai gaad, kuolen! Mutta kun ne tosiaan malttaa tehdä peruskestävyyttä kehittävillä sykerajoilla niin olo on koko ajan sellainen, että voisi tehdä toisen mokoman perään ja vielä helposti. Tässä siis kerätään sellaisia menohaluja että pois alta risut ja männynkävyt sitten kun on lupa "speed/quality" -treeneihin!


Viikko oli raskain kolmen viikon jaksossa ja näytti (jo tuttuun tapaan) tältä:
ma: aamu uinti 800 m, ilta cycling 1:15
ti: cycling 1:15 (tiistain ja keskiviikon ohelmia piti vaihtaa duunikuvioitten takia)
ke: aamu juoksu 0:20, ilta uinti 1000 m
to: aamu juoksu 0:25, ilta uinti 1500 m
pe: jalkojen, pakaroitten ja alaselän hieronta 0:50. Hierojan (ja oman tuntemuksen) mukaan ei suuri jumeja eikä kireyksiä
la: aamu juoksu 0:40
su: pertsahiihtoa 15,5 km/1:51. Ei ehkä ihan vastaa ohjelman alkuperäistä 50 km:n (maantie) fillarointia mutta naisen on mentävä kun aurinkoinen keväthanki kutsuu!


Ensi viikko onkin sitten palautteleva, treenejä edelleen 9 kpl mutta pituudet ekan treeniviikon luokkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti