sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kiirus kakkosviikko

Aika haipakkaa ollut tämä toinen treeniviikko. Tiistaista torstaihin oli opiskelujen viimeinen  lähiopetusjakso Kisakalliossa (plus perjantain hillittömät päätösbileet), jonka lisäksi on iltaisin pitänyt hoitaa duunit ja muut juoksevat asiat. Vaatinut siis melkoisesti suunnittelua etukäteen.


Viikon treenit:
Ma: aamu uinti 800 m, ilta cycling 1:15
Ti: aamu juoksu 0:20, ilta uinti 1000 m. Ennen uintia triathlonkoulun tapaaminen, jossa hikisenä extraharjoituksena märkäpukuihin sovittautumista. Kaunista!
Ke: ilta cycling 1:15
To: aamu juoksu 0:20, ilta uinti 1250 m
Pe: lepo, paitsi mitä nyt jorausta baarissa parisen tuntia. Tai se taisi kyllä mennä lauantain puolelle...
La: lepo eli toipuminen, tuli tarpeeseen.
Su: Maastopyörällä 1:40 jäämöykkyisiä pyöräteitä ja heti perään juoksu 0:35 eli yhdistelmätreeni. Juoksu siirtyi tähän sattuneista syistä lauantailta mutta näitä yhdistelmätreenejähän on hyvä tehdä joka tapauksessa.


Viikon plussat: treeni on kulkenut hyvin (paitsi aamujuoksut, sitä ihmettä vielä odotellaan) ja mikään paikka ei ole kipeytynyt. Miinuksena liian vähä uni, koska tekemistä on ollut niin mahottomasti. Tämä korjautunee ensi viikosta eteenpäin, toivottavasti.


Voimaharjoitukset ohjelmasta on toistaiseksi puuttuneet, mutta yritän ängetä yhden toiminnallisen voimatreenin per viikko vielä johonkin väliin, ainut vaihtoehto lienee sisäpyöräilytunnin jälkeen, jolloin on lämmittelyt alla ja tomumaja valmiiksi punttisalin huudiloilla.


Ja koko treeniohjelman runko, se löytyy paitsi Mike Finchin kirjasta, myös Hazen Kentin (alkuperäisenä?) versiona täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti